Tukang dagang mimiti . di pasar ti tabuh lima.Kecap rajekan nu luyu pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta?

*Tukang dagang mimiti . di pasar ti tabuh lima.Kecap rajekan nu luyu pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta?*

A. dasar

B. dadasar

C. dasaran

D. ngadasar

E. Semua jawaban benar

Jawaban: B. dadasar.

Dilansir dari Ensiklopedia, tukang dagang mimiti . di pasar ti tabuh lima.kecap rajekan nu luyu pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta dadasar.

Leave a Comment