Nu dimaksud dadasar nyaeta?

*Nu dimaksud dadasar nyaeta?*

A. nu jualan atawa nu dagang

B. ngamparkeun jeung ngatur dagangan

C. ngabuskeun dagangan kana kardus

D. wawangunan tempat dagang

E. Semua jawaban benar

Jawaban: B. ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Dilansir dari Ensiklopedia, nu dimaksud dadasar nyaeta ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.